benegre.cat
Esports

Rio admet els retards i reconeix que pensaven que els Jocs eren l’any que ve

Proposen a la comunitat internacional que “els atletes segueixin entrenant i veiem com ens va en uns mesos”

“No fotis, són aquest mateix estiu?”. Amb aquestes paraules, el president del Comitè Olímpic Brasiler, Carlos Arthur Nuzman, ha admès que els Jocs Olímpics de Rio 2016 se’ls hi han vingut a sobre i que no arribaran a temps de tenir-ho tot enllestit. “A dir veritat, estàvem totalment convençuts que eren l’any vinent, però ara que ho dieu i mirant el calendari… teniu raó. Això és ja”, ha explicat davant els perplexos periodistes.

“El problema és que els Jocs s’encarreguen amb massa antel·lació”, justifica Nuzman, “vas fent pensant que tens marge i no te n’adones i estàs anant cap a la cerimònia inaugural”. El Comitè brasiler ha demanat formalment al COI que convenci la resta de països per celebrar els Jocs Olímpics l’any vinent: “Si ho mires bé, tot són avantatges. Els ateletes poden entrenar més temps, nosaltres podem acabar els estadis i tots contents. Què potser ja teniu l’agenda plena pel 2017? Au va, no us feu els interessants”, reclama Nuzman.

A tot això, fonts del COI admeten amb la boca petita que els organitzadors de Rio 2016 podrien estar al darrere de la denúncia per dopatge contra la delegació Russa i també d’haver creat psicosi pel virus del Zika. “Semblen maniobres per posposar els Jocs”, comenten.

A pocs dies de l’inici dels Jocs Olímpics, Rio ja ha disposat una vintena de tendes d’acampada per a que els atletes puguin descansar i una barra de caipirinhes per amanir la cerimònia inaugural.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies