benegre.cat
Notícies

Denuncien una sala de cinema “a la fresca” per publicitat enganyosa

Els espectadors es van amotinar contra l’organització per culpa de les temperatures

“He vingut a mirar una pel·lícula a l’aire lliure per estar fresquet, collons”, ha explicat un dels damnificats per la projecció d’un film en una conegudíssima sala catalana de cinema a la fresca. “Això no és pot suportar, sembla que estiguem tots dins d’una puta biquinera”, afegeix un altre espectador, que ha anunciat que presentarà una queixa formal contra la sala “per vendre el què no és”.

I és que les temperatures en horari nocturn han superat els 28 graus en aquesta localitat catalana que cada any organitza un cicle cinema projectat contra les parets del castell. “Ja n’hi ha prou que ens prenguin el pèl”, ha insistit un assistent, recordant que “entre que la pel·li és justeta perquè el pressupost no els dóna, que seure al terra durant dues hores és una merda i que està tothom fumant porros, això és un desastre”.

Per la seva banda, l’organització ha defensat que no poden control·lar les temperatures i que es tracta d’una nomenclatura habitual en el mercat estival d’exhibicions. “Si teniu la pell tan fina potser que comenceu a denunciar els abrefácil, els comandaments a distància universals i els tot a 100, però deixeu de tocar-nos els pebrots”, insisteixen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies