benegre.cat
Notícies

L'ONU qualifica de tortura que una parella et convidi a mirar les fotos del seu casament

“Rebre’ls a casa amb una caixa metàl·lica de color blau plena de galetes daneses només és l’avantsala d’un patiment anunciat i abusiu”

“Els drets humans no es toquen. Bé… menys a l’Àfrica, a Sud-Amèrica i en altres zones del planeta on només hi viuen pobres i, per tant, no ens interessa el més mínim tot el que hi pugui passar”. Així de sincera i sinistra s’ha mostrat l’ONU a l’hora de defensar la salut pública d’alguns col·lectius de víctimes, entre els quals, a partir d’ara, també s’hi haurà d’afegir el de convidats a mirar fotos de casament de parelles de nuvis recent casats. “Això és una tortura pura i dura. És com quan t’agafa un mal d’estómac en una àrea d servei. Saps que anar al lavabo serà una experiència desagradable, però que negar-t’hi encara seria pitjor”.

Segons el manifest de denúncia aprovat per l’ONU, “que els nuvis vulguin compartir amb tu el que se suposa que és el dia més feliç de les seves míseres vides ja acostuma a ser una tocada de collons. Ara bé, que vulguin recordar-te constantment aquell moment comença a ser un perill seriós per al teu equilibri mental”. És més, demana a les parelles que han contret matrimoni que no facin còmplices del seu fracàs vital a amics i familiars. “Rebre’ls a casa amb una caixa metàl·lica de color blau plena de galetes daneses només és l’avantsala d’un patiment anunciat i abusiu”.

Precisament, dades pròpies de l’ONU confirmen que, després de l’absentisme dels funcionaris espanyols, l’escaquejada mundial més important que existeix és la de convidats a sessions de fotos de casaments i llunes de mel. “Per què collons t’has d’empassar fotos de tot un seguit de gent que no saps qui és i, el més important, que no tens cap puta gana de conèixer?”. Tot plegat fa concloure a l’organisme internacional que “visionar els àlbums de fotos d’un casament a casa dels nuvis és més empalagós que un bukkake a ple estiu”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies