benegre.cat
Notícies

L’ANC proposa que la Diada d’aquest any consisteixi en caçar més Pokémons que els espanyols

“És el moment de passar a l’atac i venjar tots aquests anys d’imposicions i espoli fiscal”

“Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer. L’esperit d’en Pikachu està amb els catalans”. L’optimisme s’ha apoderat dels dirigents de l’Assemblea Nacional Catalana després d’anunciar públicament que la Diada d’aquest any consistirà en caçar més pokémons que els veïns espanyols. “Prou manifestacions cíviques i familiars. És el moment de passar a l’atac. De venjar tots aquests anys d’imposicions i espoli fiscal”.

Però no tot serà rauxa desbocada. El secretariat de l’ANC sap de primera mà que la societat espanyola té autèntics especialistes en caçar pokémons. “És allò que al món civilitzat en diem estar a l’atur, no tenir projecte de vida o, senzillament, ser tronista de Mujeres, Hombres y Viciversa”.

La intenció de l’ANC és treballar amb escamots organitzats que s’infiltrin entre els espanyols per poder avançar-se als seus moviments i robar-los els pokémons amb més facilitat. “La clau és que els nostres homes passin desapercebuts. Per això, es referiran a tots els éssers vius com a tete i, mentre duri l’operació, evitaran reflexionar”.

El secretariat de l’Assemblea entén que aquesta la caça de pokémons serà una autèntica prova de foc per a l’independentisme català. “Les societats lliures s’enfronten a perills cada vegada més inhòspits i globals. Ja no és com abans, que et bombardejaven amb míssils o t’enviaven un nen castellanoparlant per fer-te canviar l’idioma vehicular de tota l’escola pública. Això d’ara va de debò. Hem d’estar preparats. Independència o game over”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies