benegre.cat
Notícies

Catalunya Sí que es Pot aprova ara la seva desconnexió total de la realitat catalana

La formació reitera que té el “dret a decidir” a quedar-se al marge perquè és un ens “independent“ i, com a tal, es posicionarà totalment en contra dels que també vulguin crear un ens independent

Final de curs vertiginós a la política catalana. Si Junts pel Sí i la CUP aprovaven ahir la primera resolució de desconnexió entre Catalunya i Espanya, avui ha sigut Catalunya Sí que es Pot qui ha aprovat la seva desconnexió total de la realitat catalana. “Volem demostrar que els independentistes no són els únics que es poden desconnectar de les coses. Nosaltres també sabem fer-ho i, com haureu vist, d’una manera encara més exagerada”.

Els comuns han assegurat que mantindran la seva desconnexió total de la realitat catalana “per la via unilateral”. A més, per molt que se’ls convidi a entendre “de què va tot això del sobiranisme i les mandangues aquestes d’un país més lliure i una societat més justa”, reiteren que tenen el “dret a decidir” a quedar-se al marge. “Som un ens independent i, com a tal, ens volem posicionar totalment en contra dels que també vulguin ser un ens independent”.

Els retrets de Catalunya Sí que es Pot als independentistes s’han anat endurint fins al punt que els comuns han etzibat que els sobiranistes prefereixen una Catalunya lliure i de dretes abans que una Espanya unida i d’esquerres. “A veure… que nosaltres també preferim una Espanya unida i de dretes com la d’ara abans que una hipotètica Catalunya lliure i d’esquerres com la que podríem ajudar a construir. Però això ja és un altre tema”, han aclarit.

Paral·lelament, les confluències de Podemos a Catalunya han afirmat que “els sobiranistes han confós el procés constituent amb la independència”. En canvi, afegeixen, “els comuns només hem confós el federalisme amb un somni màgic i irreal de nens petits”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies