benegre.cat
Esports

El Barça ultima el fitxatge de Charmander com a quart davanter

"Segueix una llarga tradició de davanters que apareixen i desapareixen com els pokémons; Simao, Zenden...".

Fumata blanca al Camp Nou. El motiu, un grup de punkys que estan esgotant les últimes reserves d’herba a les escales de l’accés 19 de l’estadi. Però també fumata blanca pel que fa a la incorporació d’un davanter centre de garanties que pugui completar la davantera blaugrana i ser un suplent de luxe de Messi, Neymar i Suárez: Charmander. Segons la secretaria tècnica, el carismàtic pokémon té tot el que requereix la posició; agilitat, agressivitat i foc a les botes, concretament a la cua.

El mateix president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha reconegut avui que el fitxatge és qüestió d’hores i que ho considera una fita personal. “Recordo les tardes que vaig passar de nen amb els meus amics Gegant, la Shizuka i l’entremaliat Tsuneu, caçant Pokémons. Qui m’havia de dir que un dia en tindria un al meu equip”, ha expressat amb nostàlgia als ulls.

Per altra banda, Bartomeu ha recordat que “la naturalesa volàtil dels pokémons fan molt pel Barça, especialment en la posició de davanter: Kluivert, Simao, Zenden, Andersson éren jugadors que normalment no hi són i de cop hi volta apareixen com un pokémon i t’arreglen el partit. O no”.

Segons ha trascendit, el Barça tancarà l’operació per 37 milions d’euros, una xifra que l’entitat no es pot permetre. Tot i això, Bartomeu ha confessat que “no és que siguem imbècils negociant, sinó que ens agrada pagar més. I com més suplent hagi de ser un jugador, millor. Jo mateix pago els cafès al doble del seu preu de mercat, només perquè puc”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies