benegre.cat
Notícies

Ciutadans diu que el casament entre Inés Arrimadas i Xavier Cima confirma la fractura social que es viu a Catalunya

La formació taronja està irritada perquè la cerimònia va ser bilingüe: “en espanyol i en aquella cosa que parlen allà baix”

“El clima prebèl·lic que es respira a Catalunya està arribant a cotes insospitades”. Si més no, així ho creuen els dirigents de Ciutadans, que han assegurat que el recent casament entre la líder del seu grup, Inés Arrimadas, i un exconvergent sobiranista, Xavier Cima, confirma la fractura social que es viu al carrer. “Aquesta parella s’ha vist obligada a casar-se per fer veure que no passa res. Que tots podem formar famílies com si res. Però aquesta no és la Catalunya real. La de les pistoles i les amenaces. Aquesta mena de Call of Duty en forma de barretina assassina”.

Per a la direcció del partit taronja, el simple fet que l’enllaç matrimonial s’hagi celebrat a Jerez de la Frontera –ciutat natal d’Arrimadas– representa “una imposició més” del bàndol sobiranista. “Per què havien de fer la cerimònia i el convit a Andalusia? Què passa? Que Inés Arrimadas no és prou decent per casar-se a Catalunya? O potser és que els castellanoparlants no tenim dret a celebrar res?”, han exclamat amb preocupació.

Des de Ciutadans també es veu amb irritació que la cerimònia hagi sigut bilingüe: “en espanyol i en aquella cosa que parlen allà baix”. A més, han acusat Xavier Cima de ser independentista de tota la vida i, alhora, de deixar-ho de ser durant les últimes setmanes. “No només vol separar-se d’Espanya per la força de les armes sinó que, a sobre, ara s’ha fet unionista per despistar”.

Paral·lelament, a Ciutadans també han criticat durament que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no assistís al convit. “És un gest de menyspreu cap a tots els catalans que se senten espanyols”. En canvi, han elogiat que Albert Rivera –que tampoc va assistir a l’enllaç– hagi declinat la invitació perquè “el que ha de fer un polític de debò és centrar-se en la seva feina i deixar-se estar de casaments polititzats”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies