benegre.cat
Notícies

Un xef vegà invoca el Capità Planeta sense voler mentre cuinava una nova recepta

No s’ha quedat a dinar perquè el mític superheroi volia un entrecot

Ha estat dramàtic, per bé que totalment sostenible. Un cuiner especialitzat en gastronomia vegana ha invocat aquest matí el Capità Planeta, sense proposar-s’ho, mentre assajava un nou plat pel seu restaurant, Bleda, al Born de Barcelona. “Ha estat combinar terra, foc, aire i agua i de cop i volta ha aparegut un paio blau amb el cabell verd preguntant si podia salvar el món”, explica el xef, encara superat per les circumstàncies.

El cuiner ha defensat que la seva cuina “només conté els elements bàsics de la natura, si tu vols a un nivell gairebé mol·lecular” i ha recordat la recepta, que ell anomena Els quatre elements. “Agafes terra, hi poses aigua per fer una pasta de fang, ho asseques al aire i després ho torres al foc. Terra, aigua, aire i foc”, ha repetit, tornant a invocar el Capità Planeta, que en aquesta ocasió ha volgut saber on era el lavabo.

Aprofitant l’avinentesa, el xef ha entaulat conversa amb l’heroi de la sostenibilitat per escoltar batalletes ecologistes. Finalment, el Capità Planeta ha declinat quedar-se a dinar perquè, segons ha reconegut, “el que de veritat em ve de gust és un puto entrecot. Això sí, que sigui de carn ecològica”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies