benegre.cat
Notícies

Beyoncé enderroca un lateral de l’Estadi Olímpic amb un cop de maluc en ple concert

“Us estimo Barcelona, visca els toros i la sangria!” va cridar buscant la complicitat del públic

Els seus malucs no tenen rival. I les bigues de l’Estadi Lluís Companys ho saben prou bé. La cantant estatunidenca Beyoncé va arrassar en el seu concert a Barcelona, i ho va fer literalment, ensorrant tot un lateral de l’Estadi amb un violent cop de maluc, deixant més de 40 ferits. L’accident va succeïr durant la interpretació del tema Single Ladies, per bé que la majoria d’assistents es va pensar que era part de l’espectacle.

A tot això, les autoritats barcelonines van reconéixer haver quedat impressionades amb la seva força, fins al punt que podrien oferir a Beyoncé la possibilitat d’oferir un concert a la Plaça de les Glòries. “Creiem que a hores d’ara és molt més efectiu un dels seus rítmics cops de maluc que les màquines derrocadores que tenim. I amb una mica de sort ens enderroca el Fòrum i tot”, explicaven.

En un altre ordre de circumstàncies, Beyoncé va saber-se guanyar el públic barceloní des del primer moment. Mostrant un gran coneixement sobre la realitat catalana, l’artista va lloar la paella i la sangria, va cantar la Undécima i, fins i tot, es va atrevir a fer uns capotes de torero mentres animava la graderia a entonar el Que viva España. “No sé qui s’estima més Barcelona, si Bruce Springsteen o jo”, va confessar als mitjans en acabar el concert.

Malgrat l’ensurt i l’enderrocament, que costarà a les arques municipals més de 12 milions d’euros, el públic es va mostrar totalment extasiat amb el concert. “Sóc un senyor de 47 anys que ha pagat més de 80€ per escoltar Halo en directe, si a sobre t’he de dir que no m’he divertit, millor pleguem”, explicava un dels assistents.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies