benegre.cat
Notícies

La comunitat alienígena pregunta com és que les fotos que els hi fem sempre surten borroses

Els extraterrestres no estan interessats en destruir la Terra perquè, “bàsicament, això ja ho esteu fent de meravella els propis humans”

“De debò: tant costa tenir una puta càmera de fotos en condicions?”. Així de clar i contundent s’expressa el caporal dels MONSTRES (Moviments d’Ovnis Nacional Sindicalistes de Terribles Rèptils Extraterrestres Siderals), que es pregunta com és que les fotos que els humans fan a la comunitat alienígena sempre acaben sortint borroses. “És com si us agradés sembrar el dubte de si existim. Aquell sí però no. El que a l’espai exterior en diríem <<una violació segons el director del Diari de Tarragona>>”.

El representant dels MONSTRES ha volgut deixar clar que els seus esbirros i ell no estan interessats en destruir la Terra perquè, “bàsicament, això ja ho esteu fent de meravella els propis humans”. En aquest sentit, ha assegurat que la seva espècie tampoc sap si l’univers és infinit. “Tot es pot qüestionar. L’únic que tenim clar que no s’acaba mai és l’estupidesa humana”.

La representació que els humans fem dels extraterrestres també ha estat motiu de mofa per part del líder suprem dels MONSTRES. “Som lletjos, sí. Però millor que no comparem gaire. Els humans teniu Rossy de Palma”. Precisament, parlant de cinema també ha elogiat els films d’Isabel Coixet, que “potser no van d’alienígenes, però són una autèntica marcianada”.

De moment, els MONSTRES han fet una reclamació conjunta amb els ESPERITS (Espectres Satànics Posseïts, Enterrats i Ressuscitats Increïblement Trobats en Sepultures), que lamenten que sempre els treguin en gravacions amb la veu molt ronca. “Sembla que tinguem carraspera. I les aparicions potser som un punt malignes, però no som de tenir tos seca. Us ha quedat clar?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies