benegre.cat
Notícies

Especialistes en tendències certifiquen que fer vacances ja no es porta

“Marxar de vacances és una pràctica molt vintage, com rebobinar cassets o votar socialista” diuen

Han passat de moda. Fer vacances és una cosa del passat, segons ha certificat avui un conjunt d’especialistes en tendències i sociòlegs, a qui han convidat perquè no tenien res millor a fer. “És la vida del sociòleg, tu, què vols fer-hi”, justifiquen. Així, els experts insisteixen que “marxar de vacances i no rebre cap input sobre la feina en dues o tres setmanes és una cosa molt del passat. Molt vintage, com votar socialista o rebobinar cassets”.

Sembla ser que la precarietat del mercat laboral i l’auge de les noves tecnologies han estat les causes d’aquesta nova realitat. La proliferació d’autònoms, que si fan vacances no cobren ni un cèntim, i la connectivitat permanent han resultat determinants. “La frase de moda a l’agost és marxo uns dies però estaré connectat. Quina merda de vacances són aquestes? Respondre mails de feina des de la platja no és vida. Ni treballes, ni descanses. És molt millor estar a l’atur”, analitzen els experts.

El gremi més afectat per la desaparició de les vacances és el dels periodistes i professionals liberals:  “Hi ha gent que marxa un dijous a la tarda i torna dilluns i diu que ha fet vacances. S’ha de ser desgraciat”, conclouen. En contraposició, el gremi de professors és l’últim reducte de la bona vida i un vestigi del que havíen estat les vacances de veritat. “Estem parlant de persones que foten 2 mesos sencers de vacances, cobrant, durant els que l’únic contacte amb l’educació és el llibre de serveis del seu restort a Tailàndia”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies