benegre.cat
Notícies

La lletra d’una cançó de reggaeton provoca un incendi als genitals de molts adolescents

“Aquesta classe de focs no s’arreglen amb un extintor... a no ser que els hi estampis al seu cap”

Alerta Alfa 3 a tot Catalunya. La lletra d’una cançó de reggaeton ha provocat un incendi de consideració als genitals de molts adolescents. Una de les víctimes, que respon al sobrenom de Flow Machote con mi Zipote, ha assegurat que té una cremada que li ha deixat la zona púbica destrossada. “Es diu Bianca. La cremada que m’ha encetat el pubis es diu Bianca. Saps per on vaig o tens ganes de tallar-me el rotllo, tronc?”, ha dit a continuació tot dirigint-se a l’arbre que hi ha just al davant del centre de desintoxicació on està ingressat.

L’incendi provocat per una lletra de reggaeton, calibrat en 8’9 graus a l’escala de Daddy Yankee, ha obligat a intervenir diversos dotacions d’ADF (Atenció a Dements Fracassats). Al seu entendre, “aquesta classe de focs no s’arreglen amb un extintor. Bé… a no ser que els hi estampis al seu cap”, han matisat. Els voluntaris de l’ADF creuen que, “si els balladors de reggaeton fessin anar les neurones a la meitat de velocitat que fan anar els seus malucs, el món aniria una mica millor i, amb una mica de sort i d’àcid sulfúric, el reggaeton ja no existiria”.

Un dels afectats per aquest foc genital ha apuntat que, “en el fons, el reggaeton és com un joc. Concretament, com un puzle de dues peces que s’han d’unir a base de dinamitzar la pelvis. No sé si saps per on vaig…”. En sentir això, el doctor que li curava les ferides ha admès que el reggaeton “potser sí que és un joc. Això sí, més aviat com el Penjat”. Tot seguit, li ha col·locat una corda al coll i li ha comentat suaument a l’orella un “no sé si saps per on vaig…”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies