benegre.cat
Notícies

L’ANC implora renovar les estelades descolorides dels balcons en la seva nova campanya

“Això sembla Puerto Rico, joder”

Potser fa massa temps que pengen. L’Assemblea Nacional de Catalunya ha engegat la seva nova campanya de comunicació fent una crida als independentistes a renovar les estelades descolorides dels balcons, que provoquen molta confusió en els visitants al país. “No sabia que els catalans estimaven tant Puerto Rico, sou un poble realment sorprenent”, explica a aquest mitjà un turista pel centre de Barcelona.

A més de la confusió, l’ANC esgrimeix que l’envelliment de les estelades afecta directament el fervor independentista dels catalans. “Fa tres o quatre anys miraves els carrers i semblava que en qualsevol moment hagués d’entrar Jaume I a reconquerir Catalunya. Ara semblem una horda de seguidors de l’Atlético de Madrid animant el seu equip per tornar a perdre una final de la Champions”, apunten veus de l’Assemblea.

L’ANC estudia proporcionar noves banderes de material plàstic que puguin resistir el pas del temps. “No perdran color i el plàstic dura ben bé 1.000 anys, el temps que tenim calculat que pot durar el procés independentista en els millors dels casos. Potser som una mica optimistes, però recordeu que Ara és l’hora”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies