benegre.cat
Notícies

Un home es pixela la cara per poder anar pel carrer sense que ningú es fixi en ell

Ser l’únic home del món sense rostre humà li ha donat l’anonimat que estava buscant

Hi ha alguna cosa més anònima que el teu compte premium a X-Hamster? Sí. Un home de l’Hospitalet de l’Infant, amic dels seus amics i tot això que es diu per simular que tens una vida normal, ha decidit pixelar-se la cara per poder anar pel carrer sense que ningú es fixi en ell. “Ara que sóc l’únic individu del planeta amb un rostre facial construït a base de píxels informàtics, espero que ningú em torni a mirar mai més”, ha pregonat mentre un cúmul de gent se li apropava per preguntar-li si es podien fotografiar amb ell.

“Ser l’únic home del món sense cara humana m’ha donat l’anonimat que estava buscant”, ha insistit mentre signava autògrafs a un grup d’encuriosits pel seu canvi de look. “No m’amago de res. Si cal que doni la cara, ho faré encantat. I literalment”, ha dit com en to de broma però sense acabar de fer-ne. “Em considero una persona humil. Que sigui mil vegades superior a tota la resta de la humanitat no em dóna dret a malparlar de la nul·la educació que us han brindat la vostres putes famílies”, ha citat amb un to no sobrat de cordialitat.

Un dels amics de l’home que vol passar desapercebut ha celebrat la seva pixelació del rostre, ja que “hi havia ocasions en què mirar-lo a la cara es feia força cansat”, però també ha advertit que potser no calia. “Ara que ho analitzem fredament, potser tampoc el miràvem tant, eh? A veure… no vull dir que no tingui els seus motius per viure i tal. Però, a grans trets, ens la suaria bastant si ara –i Déu no ho vulgui–prengués mal”.

El suposat amic també ha explicat que mirar sovint una persona no vol dir que li tinguis respecte. “Has vist una pel·lícula de porno alemany o un partit de l’Espanyol? Doncs això”.

No cal ser Charlie Hebdo

Sense que serveixi de precedent, avui publiquem un article que no té ni puta gràcia, aquest, sobre la salvatjada que va acabar amb la vida dels camarades del setmanari satíric […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies