benegre.cat
Notícies

Aquell home estrany que passeja sol pel parc t'agraeix les fotos en banyador que publiques a Instagram

No t’ho volia dir per ordinador perquè hauria trigat molt: es veu que, quan està davant de la pantalla, només té una mà disponible

No us coneixeu personalment, però us heu creuat diverses vegades pel carrer i té ganes de dir-te una cosa. Aquell home estrany que sempre passeja sol pel parc t’agraeix que “segueixis publicant fotos teves en banyador a Instagram”. Per ser sincers, l’individu en qüestió preferia “els selfies que et feies davant del mirall en roba interior per al teu Fotolog adolescent”. Però ell també és el primer que entén que “ja has madurat i que, en aquesta nova etapa de la vida, has optat pel banyador perquè té un punt menys d’exhibicionisme”.

Tot plegat no és nou. Ja fa temps que aquesta mena de llop solitari que volta pel teu barri et volia dir aquestes paraules. El problema és que no volia fer-ho per ordinador perquè diu que tarda molt. Es veu que, quan està davant de la pantalla, només té una mà disponible. I també preferia no dir-t’ho en persona perquè ara fa molta calor i, com tu ja sabràs, ell només surt de casa si va tapat amb barret i gavardina.

Tot i així, el Rei del Paper de Vàter –tal com el coneixen al supermercat de sota casa teva– insisteix que la teva relació amb ell, “encara que sigui virtual i una mica inconscient per part teva, és molt més fluïda del que et pugui semblar”. De fet, ell la descriu com a “densa i espessa” per un tema que, “per si de cas arribés a les orelles d’algun policia”, no ha acabat d’especificar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies