benegre.cat
Notícies

Pantone afegeix el color “gos com fuig” a la seva carta cromàtica

El govern català hi veu una picada d’ullet al procés independentista per part dels EUA

Pas històric pel reconeixement de Catalunya a nivell internacional. Pantone, l’empresa nord-americana creadora del estàndard de colors per a disseny gràfic, acaba de reconéixer l’existència del color “gos com fuig”. Des de cercles independentistes, la notícia s’ha vist com una clara picadeta d’ull al procés sobiranista per part dels Estats Units: “És el reconeixement més important que hem tingut a l’exterior, hem d’estar satisfets i molt orgullosos de fins on hem arribat”, diuen fonts del govern.

Segons ha trascendit als mitjans, Pantone ha valorat positivament el caràcter imprecís del color gos com fuig, una visió inclusiva amb l’altra Catalunya. “Si el color gos com fuig fos un partit polític, segurament seria el PSC, o potser de Catalunya Si Que Es pot. Aquella indefinició sòlida, aquell ni mar ni muntanya, també és molt català, ens agradi o no”, apunten els experts.

En les properes hores es podria aprovar la incorporació de nous colors a la carta cromàtica de Pantone, com el to merda d’oca o ala de mosca. Fonts de l’empresa amb seu a Nova Jersei han reconegut que els sedueix molt la imaginació dels catalans a l’hora de batejar colors: “Sempre hi posen un animal al nom. S’ha de tenir molta sensibilitat. Aquests catalans són uns visonaris”, apunten.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies