benegre.cat
Notícies

Família insisteix en baixar a una cala secreta tot i els 10mil cotxes aparcats al voral de la carretera

“Segur que no hi ha ningú”, diu el pare de família

“Avui us portaré a una cala que no coneix ningú”, havia dit el pare, orgullós. Una família de Barcelona ha insistit avui en fer-se lloc a una caleta secreta de la Costa Brava tot i que els 10mil cotxes aparcats en triple fila al voral de la carretera més propera feia presagiar que potser no estarien sols. La família ha ignorat els milers de banyistes que havíen arribat abans i al crit de “quin gust que no hi hagi ningú” ha desplegat quatre cadires, un para-sol i dues neveretes en l’únic metre quadrat que hi havia lliure a la sorra.

Un banyista entrevistat per aquest mitjà ha insistit també que “dóna molt de gust està sol en una platja com aquesta, això sí és vida”, ignorant per complet que estava trepitjant sis persones mentres feia la declaració. “I quin gust l’aigua, sembla el Carib”, ha rebrat, nedant entre bosses de plàstic i deixalles diverses que ha catalogat com “autèntica fauna marina”.

A tot això, el Servei de Costes de la Generalitat de Catalunya adverteix que “la dèria per trobar cales secretes està deixant les grans platges buides”. I és que mentres les platgetes s’omplen a vessar, grans platges com la de Castelldefels o diverses del Maresme estan totalment buides. “Quan arriba un banyista despistat surten tots els cambrers dels xiringuito a buscar-lo per si poden, per fi, vendre alguna cosa aquest estiu”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies