benegre.cat
Esports

Un home bat el rècord dels 100 metres llisos fugint d’una abella

Fa miques el récord de velocitat d’Usain Bolt al jardí d’una piscina pública

El rècord d’Usain Bolt ja és història. Mentres l’atenció del periodisme esportiu a nivell mundial està centrada als Jocs Olímpics de Rio, un senyor a la quarentena que llueix una digna panxeta ha batut aquest matí el récord dels 100 metres llisos, prova reina de velocitat, tot fugint d’una abella que el volia picar.

L’escena ha succeït a l’entorn d’una piscina pública d’Olot, a la Garrotxa, i el protagonista ha deixat la marca en 9,47 segons en una acció “digna de videoteca”, segons els diversos testimonis presencials. “Ha estat veure l’abella i ha sortit com una bala, semblava posseït pel dimoni”, relaten, tot recordant que l’home corria cridant “Una abella! Una abella!” amb gran terror.

Segons diversos analistes esportius, l’anècdota posa de manifest l’excentricitat dels atletes, que inverteixen anys d’entrenament i sacrificis per superar-se quan, a l’hora de la veritat, “l’únic que fa falta és ser al·lèrgic a les abelles i una mica covard”. En vistes al rendiment inesperat del nou recordman, l’organització de Rio 2016 es planteja seriosament introduïr vespes i abelles a les proves de velocitat. “Creiem que pot donar el plus d’espectacularitat que li falten a aquests jocs”, insisteixen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies