benegre.cat
Notícies

Txumari Alfaro catarà personalment el pipí dels atletes de Rio per comprovar si s’han dopat

Diu que el favor li fan a ell

Fitxatge estrella a Rio 2016. Segons ha trascendit avui als mitjans, el popular expert en medicina natural i presentador Txumari Alfaro posarà les seves papil·les gustatives a disposició de l’organització dels Jocs Olimpics per detectar casos de dopatge. Alfaro catarà personalment totes i cadascuna de les mostres d’orina dels atletes a la recerca de substàncies prohibides: “És tot un especialista, està preparat per detectar els sistemes més sofisticats de dopatge”, afirmen des de l’organització.

D’entrada Txumari treballarà des de les instal·lacions mèdiques de Rio i catarà mostres extretes dels atletes, si bé el mètode podria canviar segons com evolucionin els Jocs. “Si veiem que cal agilitzar el procés ens plantejarem enviar-lo directament a les proves i eliminar els intermediaris”, expliquen des del COI, si bé admeten que “pot ser una mica incòmode pels articles”.

Per la seva banda, el propi protagonista, Txumari Alfaro, s’ha mostrat entusiasmat per la seva nova tasca. “És un somni fet realitat, ara us pot fer fastiguet, però quan arribi als 237 anys d’edat i estigui igual de jove que ara us morireu d’enveja”, adverteix Alfaro, recordant que “el favor me’l fan a mí, fins i tot he declinat cobrar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies