benegre.cat
Notícies

Els metges colpejaran els testicles dels pacients per confirmar que són “allò que no sona”

El departament de Salut instal·larà una garrafa d’aigua i uns quants sobres de sucre a l’entrada de cada consulta per a tots els ciutadans que encara creuen en l’homeopatia

Nou pas endavant de la medicina catalana. Els metges de la sanitat pública del país podran colpejar tantes vegades com faci falta els testicles dels pacients per confirmar que, efectivament, són “allò que no sona”. La mesura vol aportar “més rigor a les ciències mèdiques i, a la vegada, posar una mica al seu lloc molts ciutadans que només van a la consulta del metge, precisament, per tocar els collons”.

De fet, el govern català espera que, gràcies a aquesta mesura, les sales d’espera d’ambulatoris i hospitals es comencin a descongestionar. “La gent no sap ni posar-se malalta, tu! Si es troba malament, quedi’s a casa i deixi de tocar els collons als demès”, ha recomanat el Col·lectiu de Metges en un comunicat. “Oi que nosaltres no venim a emprenyar-lo a casa seva quan ens trobem malament? Doncs faci vostè el mateix, torracollons!”.

El permís per agredir els genitals dels pacients anirà acompanyat d’una altra mesura per millorar la sanitat pública catalana. En aquest cas, el departament de Salut instal·larà una garrafa d’aigua i uns quants sobres de sucre a l’entrada de cada consulta per a tots els ciutadans que encara creuen en l’homeopatia. Fonts del govern català han assegurat que l’homeopatia és l’únic remei medicinal que també es considera una malaltia.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies