benegre.cat
Notícies

Les plantes que vas deixar morint de set a la terrassa s'organitzen per denunciar-te per intent d'extermini

Després de l'abandonament de gossos i el d'avis, l'abandonament de les plantes és el següent dilema moral

En Josep i la Rebeca han passat 18 dies fora de casa. No van deixar les claus a ningú perquè els regués les plantes. Ara s’enfronten a una demanda per planticidi. De les 22 plantes que hi havia a casa seva, només 4 han suportat la calor i la falta d’aliment. I s’han organitzat per denunciar-los.

El cas del Josep i la Rebeca no serà l’únic d’aquest estiu, perquè cada cop més plantes s’organitzen per lluitar contra l’abandonament dels seus amos. Després de l’abandonament dels gossos i el dels avis, l’abandonament de plantes a l’estiu és el següent punt a resoldre per les protectores de cara a les vacances.

“El 90% dels catalans marxen de vacances sense deixar les plantes amb les seves necessitats bàsiques cobertes”, asseguraven des de l’ADEP, l’Associació per la Defensa de les Plantes. “El tema del platet, no és suficient. Aquell truc de posar garrafes d’aigua amb un tros de tela que va fins planta i que es regui per capil·laritat, tampoc funciona…”, explicava el jardiner Miquel Sorrigues, “l’únic que funciona és deixar muntat el gota a gota o fer que algú et vingui a regar les plantes. Res més”.

Les demandes per intent d’extermini estan proliferant en el món vegetal i les condemnes poden ser d’allò més variades. En el cas del Josep i la Rebeca, l’aloe vera que lidera la causa ha exigit una condemna exemplar: passar 18 dies a sol i serena sense ni una gota d’aigua.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies