benegre.cat
Notícies

Localitzen un poble de Catalunya que avui no està de Festa Major

Els autòctons insisteixen que no són ferèstecs tot dient-nos “deixeu de fer la punyeta, fills de puta de lo dimoni!!!”

Sembla mentida, però és ben cert. Hi ha una població a Catalunya que avui, en ple mes d’agost, no està de Festa Major. I no és el poble on hi va néixer Albert Rivera, que podria tenir una explicació. Es tracta de Sant Rafel dels Gargalls, situat just entremig de la Conca de Barberà i el Baix Empordà. Els seus habitants asseguren que no celebrar cap festa al cor de l’estiu els fa sentir especials. “Som els irreductibles. La minoria d’una minoria. És com ser de l’Espanyol. No, perdó! Com ser de l’Espanyol i independentista. O encara més: com ser de l’Espanyol, que t’agradi el futbol i bona persona. Això és impossible de trobar”.

Un parell de gargallins que feien guàrdia a l’entrada del poble amb un rifle a la mà han insistit que el fet de no celebrar cap Festa Major durant l’agost no els fa més feréstecs. Tot seguit, ens han convidat a deixar de parlar del tema amb un simple i encoratjador “deixeu de fer la punyeta, fills de puta de lo dimoni, que vos arrancarem les narius i les hi donarem de menjar a lo puto abuelo que tenim tancat al soterrani fins que deixi de cagar-se a sobre, mariconasso de merda!”.

Per la seva part, el regidor de Festes de Sant Rafel dels Gargalls ha explicat que el poble no té ball de capgrossos perquè “per aquí ja hi ha massa cabeçuts”. A més, també han recordat que la colla de gitanes va desaparèixer perquè els seus integrant van portar el ball fins a l’extrem i robaven tot el que trobaven al seu pas”. L’individu creu que ser regidor de Festes en aquest poble “és com ser ministre de Cultura a Espanya”. Com insinuant alguna cosa de treballar poc i tal.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies