benegre.cat
Notícies

Albert Rivera converteix els corruptes del PP en gent de bona fe mirant-los als ulls un a un

Els corruptes ploren, es confessen i besen els peus de Rivera demanant-li el perdó

El miracle ha estat obrat. El garant de la regeneració política i estendard contra la corrupció, Albert Rivera, ha sanat l’ànima dels corruptes del PP menant-los cap a camí ple de joia i bondat.

Quan alguns desconfiaven d’Albert Rivera, Ell ha respost. “Molts creien que el senyor Rivera era un arribista que l’únic que volia era tocar poder, fos com fos. El típic llepaculs capaç de vendre a la seva mare, capaç de defensar una idea i la contrària a canvi d’aconseguir el seu progrés”, explicava Juan Carlos Girauta. “Però no”, afegia Girauta “Rivera ho ha fet. Ha entrat a la seu del PP, ha agafat els corruptes un a un, els ha mirat als ulls i els ha dit ‘us comprometeu a tornar els diners robats i a no pecar contra l’Estat mai més’? I els del PP ploraven, es confessaven i juraven fidelitat besant-li els peus. Jo ho he vist!”.

Alguns incrèduls encara creuen que Rivera no tenia cap intenció ni d’acabar amb la corrupció ni de regenerar la política. Però els feligresos de Ciutadans asseguren que els fets parlaran per si sols “hem iniciat el procés de canonització d’Albert Rivera amb el Vaticà. El que està fent és d’un altre món”, explicava Inés Arrimadas “té una bondat tan expansiva que cap espanyol o espanyola es podrà resistir a fer el bé”.

Rajoy, per la seva banda ha afirmat que “és Albert Rivera el que vol que el líder del PP sigui el president i és el president el que escull que el líder del PP sigui Albert Rivera”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies