benegre.cat
Notícies

Centenars de voluntaris demanen presidir una mesa el 25D per saltar-se l'àpat familiar

A En Comú Podem asseguren que "hem aconseguit que el PP posi la democràcia per davant del naixement de Déu. Ja estem canviant Espanya"

Mariano Rajoy ha amenaçat amb unes terceres eleccions, i aquesta vegada seria el dia de Nadal. Contràriament al que seria previsible, molts ciutadans han acollit la proposta amb il·lusió i s’han posat en contacte amb la Junta Electoral Central per oferir-se per presidir una mesa electoral.

“És el millor que em podria passar”, deia la Mari Carmen, que s’ha ofert com a voluntària. “Quina excusa puc tenir millor que aquesta? Ja estic tipa d’aguantar el meu cunyat graciós, la meva sogra i les seves indirectes, el nebodet pesat… Per favor! Què donen? 10€ i un entrepà? Best Nadal Ever!”.

Tot plegat fa preveure que les terceres eleccions seran inevitables, perquè s’ha entrat en la dinàmica absurda de veure si algú es fa enrere davant d’uns comicis nadalencs. L’analista polític Miquel Sugranyes afirma que “la política espanyola és molt infantil. Rajoy fixa aquest dia pensant que Sánchez no tindrà collons d’anar a unes eleccions al Nadal. Sánchez s’enfada perquè sap que Rajoy pensa que ell no tindrà collons de provocar une eleceions el 25 de desembre i aleshores… ja és inevitable: hi haurà eleccions el 25 de desembre”.

Per la seva banda, la gent d’En Comú Podem assegura que “ja es nota la nostra presència a Espanya. Els nostres vots han impulsat el canvi real: la desacralització del Nadal”, deia Xavier Domènech. “Fins ara”, afegia, “era impensable que l’ultrareligiós PP es plantegés col·locar unes elecions democràtics el dia del naixement de Déu. Ara ja és possible. Gràcies a nosaltres”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies