benegre.cat
Notícies

La brutícia d’un grup de joves alcoholitzats guanya el concurs de decoració de carrers de Gràcia

Han avançat que seguiran bevent durant cada cap de setmana per començar a preparar el disseny de l’any vinent

Veredicte efectuat. El jurat de la Festa Major de Gràcia ha decidit que la brutícia generada per un grup de joves alcoholitzats sigui la guanyadora del concurs de decoració de carrers. Per als organitzadors del certamen, el conglomerat d’ampolles buides, bosses de plàstic monocolor i gots reciclables amb olor de pixum “és la proposta més noble que hem vist. Aquests arreplegats són els únics que admeten que això que fan és autèntica porqueria”.

Un representant del grup guanyador ha explicat que la seva creació artística requereix molt esforç. “Beure’s tantes ampolles d’alcohol en tant poc temps és complicat. Tenim amics que han posat en risc la seva pròpia salut per contribuir a enriquir aquest concurs. Beure al carrer ens dignifica com a graciencs i com a amants de la cultura popular”, ha afirmat.

El portaveu dels vencedors també ha assegurat que deixar la merda al carrer no es pot fer de qualsevol manera. “El més fàcil és posar-ho a la paperera, sí. Però, si tots féssim el mateix, ens quedaríem sense tradicions”. És per això que ja han avançat que seguiran bevent durant cada cap de setmana per començar a preparar el disseny de l’any vinent.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies