benegre.cat
Notícies

Proposen donar el Nobel de la Pau a Ciudadanos perquè sempre està disposat a pactar amb algú

També li han proposat el Nobel de la Falta de Principis i el de Vendre’s per un Plat de Llenties

La política espanyola està d’enhorabona. L’acord d’investidura a què han arribat PP i Ciudadanos ha estat celebrat fins i tot per la pròpia ONU, que vol concedir el Nobel de la Pau al partit d’Albert Rivera perquè sempre està disposat a pactar amb algú. “És igual si ets d’esquerres o de dretes. Què collons! És igual si creus o no en la democràcia. L’important és arribar a acords que permetin millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Quan dic ciutadans, vull dir els nostres militants”, ha dit el mateix Rivera davant els mitjans.

El líder del partit, a qui també li han proposta el Nobel de Falta de Principis i el de Vendre’s per un Plat de Llenties, creu que la política internacional necessita noves ideologies amb qui poder pactar. “No ens importen les teves idees. De fet, no ens importen ni les nostres. Només volem arribar a acords. I, si cal, ens barallarem eternament amb l’únic propòsit de què pactis amb nosaltres”, ha advertit als líders de la resta de partits.

L’ànim d’Albert Rivera ha anat pujant de to fins al punt que també ha assegurat que al món hi ha víctimes i botxins. Però que tots ells viuen agermanats per la bandera comuna de la guerra. “El conflicte ens uneix. Tots tenim podem tenir un paper a l’auca de la violència i el patiment”. Ha sigut en aquest precís instant quan ha citat la frase d’aquell cèlebre violador que a les seves víctimes els hi deia “que això acabi en violació només depèn de tu”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies