benegre.cat
Notícies

Benegre.cat confirma que la majoria dels seus lectors només es llegeix els titulars de les notícies

“Hem de pensar que vivim en el món de la immediatesa”, ha intentat justificar el guionista de l’equip que pateix ejaculació precoç

“Val la pena escriure tant?”. Aquesta és la pregunta que es formula l’equip de guionistes de Benegre.cat després de confirmar que la majoria dels seus lectors només es llegeix els titulars de les notícies. “Ho vam començar a descobrir el dia en què vam escriure coses positives del PSC i ningú no ens va dir que ens havíem tornat bojos. Una de dos: o el socialisme català tornava a guanyar adeptes o és que no ens llegia ni el tato. Al final, per un tema d’algoritmes i tal, vam arribar a la conclusió que potser era la segona opció. Indiferència absoluta. Menyspreu aguditzat. El PSC de l’humor”, ha reflexionat el director de l’equip.

Tot i així, els guionistes benegrils mantenen l’esperança d’agradar al gran públic. “Hem de pensar que vivim en el món de la immediatesa”, ha intentat justificar el que pateix ejaculació precoç. “El nostre públic només llegeix el titular. Molt bé. Ja és més del que s’ha llegit a Espanya durant els últims quatre segles”, ha dit un altre. Al seu entendre, aquesta lectura breu de les notícies “demostra que el projecte virtual de Benegre.cat connecta plenament amb la gent del carrer”, on els membres de l’equip també pateixen per captar l’atenció de les persones durant més de 20 segons seguits.

Un cop confirmat que la majoria de lectors només llegeixen el titular, el següent pas de l’equip és descobrir si algú els entén. A més, també hi ha certa inquietud per saber si existeix algú que es llegeixi les notícies fins al final. En aquest cas, i a mode de prova, l’equip ha volgut afegir un paràgraf final sense cap mena de sentit. “Com qualsevol altre dels que fem”, ha matisat el director.

I així és com “bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla. I bla, bla i bla”, han escrit. L’objectiu és que, si algú arriba fins al final del text, els hi faci saber via Facebook o Twitter amb el comentari #JoUsLlegeixoFinsAlFinal. Tots els que contestin amb aquest hashtag entraran a un sorteig per poder llegir les notícies de Benegre.cat sense pagar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies