benegre.cat
Notícies

Els Mossos detenen l’últim imbècil que encara deia que les majúscules no s’accentuen

“NO SE PERKE TAN RABUELU AMB AISHO DELS ACSENS”, diu l’arrestat

“Ja està. Ja no en queda cap més”. Són paraules d’un dels inspectors dels Mossos d’Esquadra instants després de detenir l’últim imbècil que encara deia que les majúscules no s’accentuen. L’individu passarà els propera anys tancat en una cel·la on només s’hi projectaran programes d’El Gran Dictat perquè la policia catalana ha constatat que la seva ignorància, que també era majúscula, sí que s’havia accentuat.

Just abans d’entrar al calabós, l’home ha intentat argumentar que el seu veritable objectiu era aconseguir un referèndum d’autodeterminació per a Catalunya pactat amb el govern espanyol. “SI ABIAM DA CUMPURTARNUS COM ALS ANGLESSUS I ALS ASCUSSESSUS, PUTSE CA CUMANSEM PAR APLICA LA SEBA GRAMATICA I ALIMINA ALS ACSENS, NO?”. Després d’això, i com acostuma a passar amb molts federalistes que encara creuen en la bonhomia de l’Estat espanyol, els agents li han hagut de posar una camisa de força per evitar mals majors.

L’arribada a la garjola de l’últim imbècil que encara deia que les majúscules no s’accentuen ha posat en estat d’alerta tots els ganduls que han defensat aquesta teoria durant anys. Allunyats del rigor lingüístic i la moralitat humana, aquest grupuscle ja ha anunciat que s’està organitzant per començar a fer córrer que ara són les minúscules les que no s’accentuen. “NO SE PERKE TAN RABUELU AMB AISHO DELS ACSENS. DIEM DE FER U MATEISH CA FEIAM QUAN ANABAM A PARBULS. O U MATEISH CANCARA FAN A TOTAS LAS CUMISSARIAS DE LA GUARDIA CIBIL”.

En cas de tornar a fallar en el seu intent per acabar amb la bondat gramatical, els ideòlegs d’aquesta campanya ja han anunciat que faran “U CA FASI FALTA” per evitar que “ALS ARUDITS DE LA YENGUA” també posin accents als números. “AKESTA YEN BA DINTALIYEN PERO ESTA BOYA. ANS BOLAN DASTRUI COM A SUSIATAT”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies