benegre.cat
Notícies

Conclouen impossible trobar menjar no ecològic al barri de Gràcia

La OCUC no entèn la dèria per salut en un barri flanquejat per alguns dels carrers amb més trànsit de la ciutat: "si volen salut que no respirin!"

La Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya ha denunciat el barri de Gràcia davant l’Agència de la Competència de la Generalitat del Catalunya. El motiu: “no es respecta la llibertat dels compradors, que no troben a Gràcia la varietat alimentària suficient per decidir si prenen menjar ecològic o no”.

Aquesta és la conclusió d’un estudi de la OCUC, que ha enviat 10 investigadors al barri per comprar menjar. “Cap d’ells”, afirma l’estudi “ha pogut comprar menjar que no fos ecològic”. La moda del menjar bio ha devorat l’espai dels aliments de tota la vida i això fa “del tot impossible trobar tomàquets amb pesticida, dels de tota la vida”. En lloc d’això, a Gràcia hi ha tot de varietats de tomàquets ecològics: “la majoria tenen cucs, això sí, uns cucs saníssims!”.

L’estudi se sorprèn del boom pel menjar saludable a un barri que està flanquejat per “la Diagonal, el carrer Joan de Gràcia, el Passeig Maragall i la Plaça Lesseps. Si volen salut… que no respirin!”, afirmen a l’estudi.

Al barri de Gràcia, però, els consumidors no entenen l’alerta llençada per la OCUC “menjar bio està de moda i aquí al barri estem super in amb totes les tendències. Lo que hauríem de fer és que els cotxes consumeixin gasofia bio. Aixins tots respiraríem una aire happy flower”, afirmava un veí del carrer Astúries.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies