benegre.cat
Notícies

Tailàndia vol saber per què ets l'únic d'entre els teus amics que no hi ha anat aquest estiu

El govern tailandès vol saber si els teus amics t'han fet el buit, ets pobre o ets un avorrit

El govern de Tailàndia està preocupat per tu. Ets l’únic de la teva colla que no ha inundiat les xarxes socials amb fotos gaudint d’unes espectaculars vacances a la paradisíaca Tailàndia. “Ei, estàs bé?”, així comença l’e-mail que aquest matí han rebut milers de catalans que han vist com els seus amics es traslladaven en massa a Tailàndia on han fet submarisme i s’han fet fotos a les platges o a la selva.

“No hi he anat perquè tinc criatures i no em refio dels insectes de l’altra punta de món. Els d’aquí ja els coneixem”, deia Oriol Maraca un dels usuaris que han rebut el mail. El govern tailandès, en aquest correu fa algunes preguntes per aclarir quin és el motiu pel qual tu no has anat a Tailàndia: “ets pobre? No et cauen bé els teus amics? Et fa coseta tot allò de la prostitució que ens ha fet tristament famosos? Pot ser que els teus amics t’estiguin fent el buit? Tens por que hi hagi un tsunami? Ets tan pobre que no et pots gastar els quatre xavos que costa allotjar-se i menjar a Tailàndia? No t’agraden els paradisos terrenals? Què coi et passa?”.

La plaga de catalans a Tailàndia ha generat un benefici que ha fet créixer el PIB del país un 4% i, per això, el govern d’aquell país vol tenir un detall amb els catalans. “Tots aquells que encara no heu vingut quan ens visiteu rebreu un vestit budista. És apte per pujar bombones de butà a un 5è o per allotjar-te a Guantámo”, apunten al correu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies