benegre.cat
Notícies

PP i Ciudadanos pregunten si ja han fet prou mal perquè vagis a la Diada o si encara han de liar-la més

“Som els que més i millor els hem unit els catalans com a un sol poble: tots junts s’han revoltat contra nosaltres”

Queda només una setmana per a la commemoració de l’Onze de Setembre i, conscients d’això, els líders de PP i Ciudadanos et pregunten si ja han fet prou mal perquè assisteixis a la manifestació independentista de la Diada o si encara han de liar-la més. “El que vosaltres ens digueu, eh? Som polítics al servei del poble i estem a la vostra disposició. Si creieu que hem de seguir fent de les nostres, endavant. Volem dir: de munició no ens en faltarà, tranquils”.

Mariano Rajoy i Albert Rivera s’han dirigit a la ciutadania catalana per dir-los que, de tant en tant, sortir de casa és bo. “PP i Ciudadanos podem presumir de ser els partits polítics amb més capacitat de mobilització a Catalunya. Que després belluguem gent que defensa les nostres idees o gent que que voldria enfonsar-nos ja és una altra cosa. Estem parlant de política. A Espanya. No sigueu tan primmirats, home”, han demanat.

Els líders dels dos partits sostenen que, gràcies a decisions com la d’eliminar el model d’immersió lingüística a les escoles, estan cohesionant la societat catalana. “Ningú no pot negar que, més enllà de la llengua materna de cada català, nosaltres som els que més i millor els hem unit com a un sol poble. Tots junts s’han revoltat contra nosaltres. I això no és fàcil d’aconseguir”, han presumit.

Efectivament, l’ANC i Òmnium Cultural han lamentat que totes les seves estratègies de mobilització ciutadana quedin en un no-res quan els polítics espanyolistes obren la boca. Amb un to amarg de derrota comunicativa, les dues entitats sobiranistes han anunciat que proposaran a Rivera i Rajoy que siguin socis d’honor de l’entitat perquè, mal ens pesi, no hauríem arribat fins aquí sense la seva inestimable col·laboració”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies