benegre.cat
Notícies

Rajoy proposa "donar càrrecs milionaris a tots el corruptes perquè així no hagin de robar"

El Banc Mundial avala el fitxatge de Soria perquè "tots els bancs necessitem saber com enganyar als Estats, i aquest tio ho ha fet des de dins!"

Proposar José Manuel Soria per al Banc Mundial forma part d’un pla més ampli. “Es queixen perquè enviem un defraudador al BM, però no veuen l’estratègia perfectament calculada que hi ha al darrera”, deia el cap de gabinet de Rajoy, Jorge Moragas, que afegia “en Rajoy és un estadista”. Uns metres més enllà, l’estadista es furgava el nas amb una faria.

La idea consisteix en treure tots els corruptes del PP i col·locar-los en càrrecs milionaris que no tinguin relació directa amb el partit. “D’aquesta manera no pengen del govern ni del Partit Popular. Nosaltres només recomanem que els contractin i el que facin allà ja no ens ha d’esquitxar, perquè no roben per nosaltres”, deia Moragas convençut de la idea. “A més, amb aquests càrrecs ja no robarien perquè el sou ja és un autèntic atracament”, afegia.

El pla hauria estat aprovat per Albert Rivera, “sempre que li deixin fer-se una foto a la Moncloa posant cara d’home d’Estat”. Molts corruptes ja s’haurien interessat per aquesta oferta de Rajoy, a condició que no haguessin de treballar gens o que haguessin de fer ús de les seves habilitats més reconegudes, no haver d’aprendre coses noves. Per exemple al Banc Mundial li pot anar bé algú del perfil de Soria perquè és llargament conegut que el banquers i les grans entitats bancàries són les primeres interessades en defraudar els governs. “Soria, que des de la cosa pública va enredar a l’Administració, té un know how valuosíssim”, deia Moragas “i ell s’ho passarà bé explicant com ser un murri. Negoci rodó”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies