benegre.cat
Notícies

La CUP dóna suport a Puigdemont, però ara no, però ara sí, però ara no, però ara sí

Finalment han decidit que no estan d'acord ni amb ells ni amb els altres, però que potser sí. O potser no.

La CUP ha anunciat, a través d’Anna Gabriel, que donarà suport a Carles Puigdemont a la qüestió de confiança. Però després el secretariat nacional ha canviat d’opinió, perquè encara hi ha uns serrells per negociar. “Després han tornat a dir que sí perquè els pesa una mica això que tanta gent els vegi com el fre del procés”, deia Antonio Baños “però després han tornat a dir que no perquè encara no han parlat de pressupostos”.

Immediatament després han tornat a decidir que sí, perquè Puigdemont és més simpàtic que Mas i Mas segueix a la paperera de la història, però després han dit que no, perquè recorden que Puigdemont de jove tocava cançons dels Beatles, però no d’Obrint Pas o Brams. Després han dit que sí perquè, en paraules de Bernat Salellas “els Beatles eren els Brams anglesos”, però després han tornat a dir que no perquè Junts pel Sí és un invent de Mas que volia la llista conjunta “i estem caient tots a la seva trampa”. Després han dit que sí, “perquè Junqueras no sembla mal tio”, però han dit que no “perquè va trobar-se amb Cristobal Montoro i no va aprofitar per cremar el ministeri”, després han dit que sí “sempre i quan s’instauri una economia lliure de diners amb una Catalunya plena de poblats ecològics i naturistes”, després han dit que no “perquè el naturisme flàccid destrempa i el procés necessita trempera”, després han dit que sí perquè “no pot ser que la CUP reforci l’objectualització i la sexualització del cos”. Finalment han decidit que no estan d’acord ni amb ells ni amb els altres, però que potser sí. O potser no.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies