benegre.cat
Notícies

En Beakman revela finalment l’adreça on enviar les cartes amb consultes científiques

La notícia alegra el cor de milers de catalans que van créixer frustrats esperant una adreça que mai arribava

Han fet falta 20 anys, però per fi ha trascendit. Després de jugar amb els sentiments dels telespectadors durant més de 90 episodis, el popular presentador del show divulgatiu El món d’en Beakman ha fet saber a quina adreça postal se li poden enviar les consultes científiques. Segons ha explicat el carismàtic i despentinat presentador, s’està preparant una reedició del show: “Som conscients que potser us enganxa ja una mica grans, però si encara voleu saber com funciona un volcà o perquè plou, siusplau envieu les vostres preguntes”.

A tot això, el presentador ha admès que esperava amb candeletes que algun marrec preguntés d’on venien els nens: “Tenia una idea d’explicació científica molt trencadora que ens involucrava a mí i a la noia aquella que es deia Josie, que després es va dir Liza i al final Phoebe, sabeu? És una llàstima, vaig acabar provant-ho amb el Lester als camerinos i no; us puc assegurar que els nens no vénen de l’unió d’un home i un senyor amb barba vestit de rata”.

La notícia ha alegrat els cors de milers de persones arreu del món, especialment catalans, que es frustaven dia rere dia a l’espera de conéixer l’adreça on enviar les cartes al Beakman. “Era horrible, sempre ho anunciaven per després de la publicitat i no hi havia ni pausa”, admet una espectadora ja a la trentena, que recorda passar-se les tardes senceres amb una llibreta i un bolígraf esperant el moment. “Sempre rebien cartes de Marta de Mataró o Xavier de Collsuspina, però no sé, començo a sospitar que potser el programa es feia a fora”, reflexiona.

Així doncs, per acabar amb el patiment de tota una generació, l’adreça on enviar els cartes amb consultes científiques a El món d’en Beakman serà revelada a Benegre.cat en tornar de la publicitat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies