benegre.cat
Notícies

Jordi Pujol confirma la seva presència a la manifestació de l'11 de setembre

"Trobo que el fet que Espanya no m'hagi enviat al Banc Mundial és un greuge contra Catalunya", considera Pujol

Puigdemont ha confirmat que hi anirà. Mas també. I ara també Jordi Pujol. L’expresident no vol ser menys que la resta de presidents nacionalistes i ha anunciat que aquesta diada serà a la manifestació per dir ben alt que està a punt. “Ja veurem si estic a punt d’anar a la presó o no. Però l’estat espanyol ja és una presó per Catalunya i tots ens n’hem d’alliberar”, deia Pujol en un d’aquells girs argumentals dels polítics.

L’anunci l’ha realitzat avui quan ha sortit de la seva casa de Queralbs a fer una passejada. “Aniré a la manifestació de Berga, perquè m’agafa a prop de casa. Sortiré a primera hora, amb la fresqueta, i a mig matí ja seré allà”, anunciava Pujol. “És possible que vagi saludant a totes les persones dels pobles que travessi, que fa temps que no els dic res”, reblava l’expresident.

Pujol, apartat políticament i defenestrat públicament d’ençà que es va saber que tenia diners no declarats a Andorra, assegur ara que “trobo indignant que el govern del PP presentés a Soria pel Banc Mundial i no em proposés a mi. Jo tinc molta més experiència política i defraudadora, hauria representat millor els interessos del país. És un greuge contra Catalunya. Un més”.

L’anunci de Pujol ha estat acollit amb entusiasme relatiu entre les files sobiranistes. “A veure… ja sabem a qui dedicarà la portada l’ABC l’endemà”, deia Puigdemont, mentre que Xavier Garcia Albiol feia unes declaracions d’aquelles seves però que no cal que les recollim aquí perquè aquí no parlem de tonteries.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies