benegre.cat
Notícies

Colau recupera la disfressa de superheroïna per mirar l’horitzó des dels terrats de la superilla del Poblenou

Els veïns afectats per la prova urbanística no entenen absolutament res: “Fa una setmana que dono voltes intentant arribar a casa”.

L’ha tret de l’armari i, una mica just, però encara li va bé. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recuperat aquests dies la seva vestimenta de superheroïna amb motiu de l’estrena al Poblenou d’una superilla, emblema del seu projecte de mobilitat per a la ciutat. La intenció de Colau és posar-se’l i pujar a la terrassa de l’edifici més alt de l’illa per albirar l’horitzó amb mirada profunda, cada vespre a partir de les 8, i reflexionar sobre la feina ben feta.

Per la seva banda, els veïns de la zona afectada s’han mostrat molt crítics amb l’estrena de la superilla, que prima l’espai per vianants i ciclistes per davant dels vehicles, i que ha afectat el sentit de la circulació dels carrers adjacents. Un dels conductors dels autobusos públics que creua la zona ha admès avui que “crec que vaig en contradirecció la majoria de vegades, però confio que si l’Ajuntament permet els top-manta també farà els ulls grossos amb aquesta infracció”.

Pel que fa als residents, s’han mostrat molt confosos de com accedir a casa seva: “La direcció dels carrers és molt estranya i no aconsegueixo aparcar al garatge de sota casa. Total, que estem tots els veïns de l’illa donant voltes pel carrer, desorientats, cansats, amb ganes d’arribar al sofà d’una puta vegada”, explica un d’ells, tot admetent que “sens dubte la mesura cohesiona els veïns; estem tots igual d’emprenyats”.

Els únics que han mostrat el seu vist-i-plau a la nova superilla de Colau són els ciclistes, que per fi poden “anar per la vorera tranquil·lament i passar-nos les senyals de trànsit pel forro dels ous aprofitant que no hi ha cotxes”. Tot i això, els ciclistes han apuntat que “és com una rotonda quadrada, al final t’avorreixes de girar sempre pel mateix cantó. Total, que hem decidit fer curses de velocitat, per distreure’ns una mica”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies