benegre.cat
Notícies

Joves antisistema asseguren que molts mals d’esquena també són culpa dels bancs

Els culpen d'obligar els ciutadans “a doblegar-se davant el poder d’aquestes estructures”

Només faltava això. Després de tots aquests anys de crisi econòmica i penúries socials, en què les entitats bancàries s’han posat a l’ull de l’huracà, resulta que els problemes de columna també podrien procedir del mateix lloc. Si més no, això és el que creuen uns joves antisistema, que asseguren que molts mals d’esquena també són culpa dels bancs. “No només han acabat amb la nostra comoditat financera, sinó que ara també destrossen la nostra comoditat ergonòmica”.

Els joves creuen que els bancs d’avui en dia “enganyen la gent gran amb falses promeses de tranquil·litat” i, alhora, “estan edificats sobre posicions massa rígides que no s’adapten amb les postures més desenfadades de la gent jove”. Al seu entendre, dos problemes que obliguen els ciutadans a “doblegar-se davant el poder d’aquestes estructures”.

Potser per això, els antisistema denuncien que els bancs “ja no fan cap funció social” i que “el seu disseny piramidal es queda amb els estalvis de gent innocent”, ja que hi ha molts ciutadans que perden monedes entre les seves ranures. A més, per si tot això no fos prou, han sabut que construiran nous bancs de ciment armat i, per tant, han confirmat la relació entre la banca i l’armament.

Al final del dia, i després de passar tot el dia amb mala posició d’esquena sobre un banc, els dos joves han descobert què són les paraules polisèmiques. En aquell precís moment, han decidit tallar-se les venes però, en no saber si eren les que s’escrivien amb “v” o amb “b”, han optat per deixar-ho córrer i seguir asseguts tal qual.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies