benegre.cat
Notícies

El PP col·loca Rita Barberá al consell d'administració de Mango, per motius obvis

Dissenyarà una línia de bolsos robant idees de Louis Vuitton i una col·lecció de roba fresca per combatre el caloret

Rita Barberá ha deixat el PP, però no es quedarà amb una mà al davant i una altra al darrera. “Al PP cuidem de la nostra gent”, explicava la vicepresidenta en funcions Soraya Sáenz de Santamaría.

L’exalcaldessa valenciana, acusada de robar a mans plenes, s’incorpora al consell d’administració de Mango per expressa petició del Govern espanyol. L’amo de la marca, el català Isak Andik, ha acceptat perquè “només l’he de veure un cop al mes i pagar-li uns quants milers d’euros. Em surt més a compte que tenir aquest partit en contra”. A més, segons el PP, Barberá és la persona més apropiada per formar part de Mango, donada la seva experiència.

Barberá, que també havia sonat per representar Espanya a Eurovisió gràcies a la seva veu de rossinyol, finalment s’ha decidit per la marca de moda. “Crec que puc aportar molt perquè tinc una visió molt clara del que és el luxe”, explicava Barberá, que tindrà una plaça reservada per aparcar el seu Ferrari.

A Mango tenen clar el gran bagatge de Barberá, per això li encarregaran que dissenyi bolsos de l’estil Louis Vuitton, “cosa que puc fer amb els ulls tancats perquè m’encanten”, deia l’exalcaldessa. De cara a la temporada primavera-estiu, liderarà una col·lecció de roba per combatre el caloret. “Però no el caloret del sol, diguessim”, explicava Andik “sinó el caloret dels gintònics. L’estiu és l’època de la festa, la Rita sap de què va la cosa i segur que ens aportarà molt”. Andik reconeix que “de bon principi teníem les nostres reticències, però la Rita ens ha robat el cor. Esperem que no ens robi res més”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies