benegre.cat
Notícies

Els teus veïns Bernat i Àngels es divorcien després de 18 anys de matrimoni

La parella, coneguda pel barri com “Bernàngels”, haurà de dividir-se un patrimoni de 657 euros

Fins aquí ha arribat la història d’una de les parelles més conegudes del barri. Bernat Pich i Àngels Joliu, de 43 i 38 anys, han fet saber aquest cap de setmana que iniciaran un procés de divorci després de gairebé 20 anys, una notícia que ha corregut ràpidament per les peixateries i celoberts del barri. La parella, coneguda pels seus amics com Bernàngels haurà de fer front a la divisió del seu patrimoni, xifrat aproximadament en 657,08€.

Segons ha trascendit, l’addicció de Pich als videojocs violents i l’afició de Joliu als processos d’adopció internacional ha acabat obrint una escletxa en la consolidada parella. El matrimoni té quatre fills entre els 15 i els 8 anys, dos d’ells afroamericans per algun assumpte que no s’ha acabat d’aclarir però que podria tenir a veure amb el repartidor de butà. Les negociacions sobre la custodia es preveuen difícils, tal vegada cap dels dos pares vol les criatures i, al mateix temps, cap de les criatures vol anar ni amb el papa ni amb la mama.

Mitjans d’arreu del continent han començat a arribar al barri del Poblenou, a Barcelona, per cobrir la notícia. El divorci de Bernàngels ja omple portades als principals mitjans del planeta. “Aquestes són les notícies que interessen de veritat, l’autèntic Hollywood és entre nosaltres” ha explicat un periodista especialitzat, mentres recollia el testimoni d’un veí: “No me’n sé avenir… semblaven tan bones persones que fins i tot saludaven”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies