benegre.cat
Notícies

Els taxistes celebren el Dia sense cotxes portant els passatgers a coll i be

L'ajuntament els demana moderació amb els àpats per controlar l'emissió de gasos

Avui la parada de taxis de Plaça Catalunya tenia un aspecte d’allò més inusual. Un seguit de senyors, amb un llum verd al cap, feien cua a la calçada destinada als taxis mentre deien “burrum burrum… burrum burrum…” imitant el soroll d’un cotxe a ralentí.

“Volíem solidaritzar-nos amb el dia sense cotxes de la senyora Colau perquè no la volem tenir en contra” deia l’Eugeni, taxista de 53 anys, “per això avui hem deixat a casa la nostra eina de treball i hem vingut disposats a portar els clients a coll i be. Una carrera és una carrera!”, s’exclamava.

Els turistes observen estranyats l’oferta, però la majoria acaben acceptant. “És una experiència sensacional” apuntava l’Steve un guiri americà “a Barcelona tot és possible, qualsevol cosa pot passar. M’encanta!”. La comfortabilitat per als clients és diferent. Han d’agafar-se a les orelles del taxista i noten més els sotracs. “A més fa una mica més de ventet”, deia l’Eugeni “però duen les seves parts en contacte amb l’esquena d’una altra persona, i això sempre dóna comfortabilitat”.

L’ajuntament ha valorat molt positivament l’acció dels taxistes. Segons Colau “són un exemple. Si tots deixem el cotxe i, en lloc de confiar en el transport públic, carreguem gent a la nostra esquena… contaminaríem molt menys”. En aquest sentit, però, el consistori ha demanat als taxistes moderació amb els àpats per evitar l’excessiva emissió de gasos.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies