benegre.cat
Notícies

Crisi aguda al PSOE perquè cap dels seus barons recorda el nom d’aquell “senyor irrellevant” que fa de candidat

Estaven convençuts que es tractava d’un actor fins que van arribar a la conclusió que “qualsevol intèrpret del carrer tindria més taules polítiques que ell”

Nou problema –i dels grossos– per als socialistes espanyols. El PSOE, que es troba immers en un procés de possibles primàries que enfronta la direcció del partit amb els seus líders territorials, ha d’afrontar ara un altra crisi aguda. Resulta que cap dels seus barons recorda el nom d’aquell “senyor irrellevant” que els hi fa de candidat. La mateixa Susana Díaz, presidenta de la Junta de Andalucía, ha reconegut que “el problema més greu no és que no sapiguem com es diu, sinó que no sabem qui és”.

La presidenta andalusa ha explicat que, fins ara, ella i altres barons del PSOE estaven convençuts que “es tractava d’un actor”, fins que van arribar a la conclusió que “qualsevol intèrpret del carrer tindria més taules polítiques que ell”. Des d’aleshores, Díaz i altres companys del partit estan demanant a aquest individu “que deixi pas a un polític de debò: a un d’aquells que primer diu unes coses i després en fa unes altres. Allò de <<yo apoyaré el Estatut que salga del Parlament de Catalunya>>, ja m’enteneu”.

Reunits en una masmorra fosca, els barons del PSOE –amb Susana Díaz al capdavant– han consensuat que, en aquests moments, “Espanya necessita un líder polític que tingui barba, no sàpiga vocalitzar i les sigles del seu partit siguin només d’una sola lletra per facilitar la comprensió del públic”. Unes característiques que, casualment, reuneix Mariano Rajoy. “No és que vulguem fer president algú del PP. El que passa és que ens neguem a què aquella cosa que ara lidera el PSOE pugui passar-nos la mà per la cara, que és molt diferent”.

Així mateix, han confirmat que als socialistes els interessa més pescar vots en l’electorat del PP que no pas en el de Podemos. “Els votants peperos encara no han descobert que existeixen coses molt millors al bipartidisme”, han argumentat. En el fons, han afegit, “l’única diferència entre el PP i el PSOE és que nosaltres encara perdem el temps fent creure a la gent que som d’esquerres”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies