benegre.cat
Notícies

La direcció del PSOE es reunirà a l'IKEA perquè els crítics puguin fer-li el llit a Pedro Sánchez

Sánchez proposarà crear un Museu Antropològic Socialista on exposar, dissecades, les velles glòries del PSOE

Finalment hi haurà Comitè Federal del PSOE. Tot i que hagi dimitit més de la meitat de l’executiva per forçar la caiguda de Sánchez, el líder socialista segueix amb la idea de consultar les bases. “Això sí”, avisava Sánchez, “ens reunirem en un Ikea perquè si algú em vol fer el llit, almenys ho faci de veritat”.

L’escollit és l’Ikea de Múrcia, perquè “els homínids de la zona no necessiten mobiliari per les coves i estarem amples”, apuntava un destacat líder socialista. Es calcula que més de la meitat del PSOE vol acabar amb el seu secretari general i entregar el poder al Partit Popular perquè “el que han votat els socialistes és que recolzem al PP, està claríssim”, deia Felipe González. En aquesta línia, l’expresident espanyol apuntava que “l’obligació de tot bon socialdemòcrata és ser poc social, poc demòcrata i donar feines milionàries a les seves velles glòries. Ah, i defensar Espanya, sobretot”.

El comitè es preveu tens, fins al punt que alguns han proposat que les sigles de PSOE passin a significar Pedro Sánchez, Ocaso y Extremaunción. Però també hi ha partidaris de l’actual secretari general que han proposat un Museu d’Antropologia Socialista on exposar-hi els barons socialistes dissecats.

Si el partit no l’avala, Pedro Sánchez estaria disposat a tornar a la seva carrera en el món del bàsquet. “Almenys allà no et fan taps els del teu equip”, assegurava Sánchez.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies