benegre.cat
Notícies

El govern català s’inspirarà en la manera de fer dels funcionaris per efectuar la “desconnexió”

“Tenen mecanismes jurídics d’autodefensa fora de l’abast de qualsevol treballador honrat: allà on tu hi veus un horari de feina, ells hi troben una escletxa legal per anar a esmorzar”

Superada la qüestió de confiança, arriba l’hora de la veritat. La plana major del govern català ja ha informat les entitats sobiranistes que s’inspirarà en la manera de fer dels funcionaris per efectuar la “desconnexió” de l’Estat espanyol. La intenció de l’executiu és aprofitar les habilitats dels treballadors públics a l’hora d’escapolir-se de la seva feina per fugir d’Espanya de manera sigil·losa i sense conseqüències penals.

El mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que “els funcionaris són els treballadors més hàbils, precisos i meticulosos que hi ha. Potser no fan servir totes aquestes virtuts per treballar més eficaçment, però sí per esquivar les seves responsabilitats sense patir represàlies. Tenen mecanismes jurídics d’autodefensa fora de l’abast de qualsevol treballador honrat. Allà on tu hi veus un horari de feina, ells hi troben una escletxa legal per anar a esmorzar”.

Puigdemont també ha elogiat la capacitat dels treballadors públics de no posar-se nerviosos sota cap circumstància. “S’aproximen moments de tensió amb l’Estat espanyol i és important mantenir aquella calma perenne que sempre ens han mostrat”. Al seu entendre, “no ens ha de fer por reconèixer-ho: per afrontar la transició nacional, el millor referent de l’independentisme català són els funcionaris espanyols”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies