benegre.cat
Notícies

Pedro Sánchez torna a casa els seus pares amb les maletes fetes després del fracàs al PSOE

Els pares es resisteixen en sacrificar el despatxet que s'havíen montat a la seva habitació de solter

“Mama, siusplau arregla’m l’habitació que m’he de quedar uns dies”. Aquest és l’apocalíptic missatge de Pedro Sánchez mentre tornava a casa els seus pares, anys després d’haver marxat i provat sort a la carrera política. La tornada de Sánchez ha provocat un autèntic terrabastall en la convivència del feliç matrimoni, que no s’esperava haver de renunciar al despatxet que s’havíen muntat a la seva habitació durant la seva absència. “Sempre és per uns dies i tots sabem que no hi haurà qui el tregui de l’habitació, aquestes coses costen molt”, ha confessat el matrimoni.

La mare ha explicat amb els ulls plorosos que “al seu cuarto ens havíem montat una taula per treballar encara que estiguem els dos jubilats, un cine per veure pel·lícules íntimes en pau i per fi havia trobat un lloc on guardar els meus vestits de joveneta”. Després d’admetre que “vaig estar parlant amb ell fins altes hores de la matinada però no en trèiem l’aigua clara”, la senyora explica que “veurem que passa ara, perquè això del PSOE fa de mal arreglar”.

“Evidentment que sap greu veure’l amb el cor trencat, però així és la vida. Ja és prou grandet per fer la seva, si no té amics que l’aguantin ara per alguna cosa serà”, ha afegit el pare. “Que els hi hagués donat el que volíen, si tan important era ser el líder del partit. Potser el que hauria de fer és composar una cançó bonica, baixar el cap i dirigir-se a la seu de Ferraz per reconquerir el PSOE amb el cor”, ha recomanat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies