benegre.cat
Esports

Ter Stegen i Mathieu es plantegen deixar el futbol i obrir una botiga de regals

Els dos jugadors han arribat a la conclusió que, total, això és el que ja fan dins el terreny de joc

Els Reis Mags d’Orient podrien tenir un nou establiment des d’on proveir-se de joguines. Els futbolistes Marc-André ter Stegen i Jérémy Mathieu, actuals jugadors del Barça, s’estan plantejant la retirada per poder obrir una botiga de regals. Després del seu partit contra el Celtra, els dos jugadors han arribat a la conclusió que, “total, això és el que ja fan dins el terreny de joc”.

Companys seus d’equip creuen que una botiga de regals regentada per Ter Stegen i Mathieu podria tenir molta sortida. “Si més no, més sortida de pilota de la que tenen ells dos dins el camp”. Al vestidor blaugrana s’entén que obrir un establiment per als més menuts pot semblar una sorpresa, però que “encara seria més sorpresa que aquest parell fossin titulars en el proper partit”.

De moment, el Barça no ha fet cap comunicat oficial sobre aquest tema. L’únic que ha avançat és que ja ha demanat a l’assassí de la matança de Texas si li deixaria una serra elèctrica i a Oscar Pistorius si li deixaria les seves pròtesis de plàstic per a les extremitats inferior sense especificar res més. El club no ha volgut donar més detalls perquè assegura que es tracta d’una sorpresa que deixarà “pel terra” als bons de ter Stegen i Mathieu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies