benegre.cat
Notícies

Confirmen que el 90% dels consumidors d'Aquarius no són esportistes sinó gent amb diarrea

Acusen els fabricants de fumigar ciutats amb virus que provoquen gastroenteritis; l'empresa ho nega

Teòricament és una beguda per runners, però la consumeixen aquells que l’única carrera que fan és cap al lavabo. “Hem comprovat que el 90% dels nostres compradors són gent amb problemes gastrointestinals que volen combatre la deshidratació amb una beguda rica en sals minerals i sucres que tingui millor sabor que el típic sèrum de farmàcia”, deia Miquel Rius, fundador de AquaRius.

Per aquest motiu hi ha mirades de suspicàcia entre els dependents del súper quan omples el cotxet d’aquesta beguda. “És evident que és algú que està a punt d’explotar duodenalment”, deia el treballador del súper fent un cert toc de Chiquito, “perquè ja veus que és algú que no és esportista i que, a més, mira l’Aquarius com si hagués vist El Dorado. És la seva salvació, la seva única sortida. Podríem duplicar el preu i ni preguntarien”.

Les vendes de la beguda es disparen amb l’arribada de la tardor i els virus que fan que l’estómac dels catalans es retorci com una gaita gallega. “Venem tot l’estoc”, diu cofoi el Senyor Rius. Davant la sospita que els fabricants de la beguda fumiguen les ciutats amb virus que provoquen cagarrines, l’empresari ha assegurat que “no és veritat. Els avions que tenim aparcats al costat de la fàbrica són per… llencem ambientador de lavanda quan a Osona reguen amb purins que ho empesten tot. Així de bona gent som”.

S’espera que aquesta tardor es venguin 20 litres d’Aquarius per compensar els 30 milions de litres diarrea i vòmits que generaran els catalans.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies