benegre.cat
Notícies

JxSí i la CUP pacten fer un referèndum cada setmana des d'ara fins la independència

S'emmirallen en Rajoy, que ho aconsegueix tot per desgast, i preveuen que cap al 139è referèndum l'Estat ja passarà del tema

JxSí i la CUP han acordat un nou full de ruta que ha de dur Catalunya a la independència en algun moment. “No pensem defallir, això és com un entrenament físic, com més et prepares menys et costen les coses”, deia el president Puigdemont “per això hem decidit fer un referèndum cada setmana. Algun acabarà sent el definitiu”.

Els negociadors d’ambdós partits han arribat a aquesta solució de consens emmirallant-se en Rajoy. “Hem observat”, deia Marta Rovira d’ERC, “que Rajoy ho guanya tot per desgast de l’adversari. És com Homer Simpson en aquell capítol en què fa de boxador i va rebent cops fins que el rival es desmaia de cansament. Nosaltres farem el mateix”.

Per aquest motiu, cada diumenge al matí els electors catalans hauran de passar per les urnes. Des de fonts sobiranistes es considera que potser el TC anula un referèndum, dos o 23, però que quan es convoqui el referèndum 139, a l’Estat espanyol passaran del tema. “I aleshores BAM! Aquell seria el referèndum oficial”, apuntava Gabriela Serra de la CUP.

Aquest nou full de ruta compta amb el suport de JxSí i la CUP i de part de CSQEP, perquè Lluís Rabell ha assegurat que “jo els diumenges al matí només tinc partits de petanca i aquesta seria una bona excusa per saltar-me’ls”. L’oposició ha tingut dificultats per trobar pegues a la proposta perquè “cadascú pot fer les costellades que vulgui”, deia Garcia Albiol “i s’ha de reconèixer que aquest és un magnífic tema per fer petar la xerradeta el diumenge”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies