benegre.cat
Notícies

El PP es disculpa pels PowerPoint i anuncia que distribuirà els tutorials de finançament il·legal per YouTube

La direcció creu que és la manera correcta de rejovenir el partit i la base de votants

“Prou PowerPoints, quina vergonya”. Amb aquesta contundència s’ha expressat la Secretaria General del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, que ha insistit que “aquesta no és la manera de connectar amb la base electoral i captar vot jove”. Cospedal ha insistit que li provoca “vergonya aliena” els PowerPoint que es distribuïen entre els alcaldes per dur a terme finançament il·legal perquè “hi ha maneres molt més eficients de fer-ho, com ara els vídeos de YouTube. Es poden veure des del mòbil, es poden monetitzar els visionats i, a més, connecta amb el llenguatge de les noves generacions”.

Per tal de passar pàgina a aquesta dolorosa revelació d’El Mundo, el Partit Popular ja ha anunciat que buscarà la complicitat de grans youtubers, com ara El Rubius, per confeccionar les noves instruccions de crim organitzar a través de la popular plataforma de vídeo. “Seran vídeos d’un nivell molt bàsic, amb paraules curtes que puguin entendre els alcaldes del nostre partit”, ha confirmat Cospedal, que també ha deixat anar que el propi Mariano Rajoy servirà de conillet d’indies “per comprovar que els vídeos no ens queden massa difícils”.

Al marge dels nous vídeos a YouTube, la formació conservadora també estudia altres formes per instruir els seus càrrecs públics. “Estem explorant WhatsApp, Telegram i fins i tot penjar vídeos explicatius a xHamster. Si alguna cosa sabem és com empleen les hores mortes els nostres homes forts”, ha rebrat Cospedal.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies