benegre.cat
Notícies

Benegre.cat llença nova web després de passar tot el 12-O treballant-hi

L’ajuntament de Badalona va obrir perquè els informàtics de Benegre poguessin fer servir ordinadors de veritat amb connexió bona

La nova web de Benegre.cat ja està operativa després que durant tot el 12 d’Octubre un grup de dissidents de l’humor es dediqués a pujar les lletres de l’anterior web, una a una, al nou. “Ha estat una feina feixuga” deia un informàtic (no en sabem el nom és clar, a qui li importa?) “perquè aquests de Benegre són verborreics i escriuen lletres a la babalà, sovint per omplir, com per exemple aajdfakfasfaaa jkjijiiidadadafa ooooooohhhhh i moltes més”.

Avui s’ha sabut, a més, que l’ajuntament de Badalona i altres 40 ajuntaments de Catalunya van obrir ahir perquè els informàtics de Benegre poguessin fer servir la potència dels servidors municipals per llençar el web. “Ho confesso”, deia l’alcalde accidental de Badalona Oriol Lladó “la fibra òptica municipal ha servit perquè aquests nois pugessin les seves mofes al núvol. Nosaltres no teníem cap ganes de treballar, de fet sabem que si al final resulta que la independència havia de servir per treballar més… molta gent es farà enrere”.

A l’ajuntament de Badalona van quedar molt sorpresos en veure arribar els informàtics del web satíric carregant les seves màquines d’escriure Olivetti. “Escrivim aquí el codi, en Java o en Jaésaquí, que és un llenguatge informàtic que ens hem inventat, llavors ho portem a un paqui, ell ho escaneja, portem els arxius a aquestes màquines informàtiques de Badalona, ho fiquem dins i pum! Ja som a internet”.

Els jutges espanyols estudien com encausar Benegre perquè “s’estan fotent bastant d’Espanya i han treballat el 12O, però certament ens costa molt considerar que això que fan és treballar. No és humor això? L’humor no és feina”.

La que sí ha estat contundent és la reacció dels ultres espanyols que es van passar el 12 d’octubre cremant estelades i ensenyat banderes feixistes amb total impunitat. En saber que la nova web de Benegre havia estat pujada el núvol els ultres han alçat els encenedors per cremar els núvols. “No som idiotes”, deia un ultra, “sabem que és molt difícil que cremem el núvol en el que s’allotja la web de Benegre, però no deixarem d’intentar-ho fins que cremem el núvol correcte”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies