benegre.cat
Notícies

Piqué promet que si arriba a president del club el Barça tindrà secció de pòquer

El jugador també es planteja seduir una estrella del pop a cada continent perquè el Barça hi estigui representat

Gerard Piqué vol ser president del Barça. Era un rumor molt conegut, però ho va confirmar al programa Fora de Sèrie de TV3, entrevistat per Jordi Basté. El central del Barça va explicar que “el que li fa falta al club és un president que sigui un catxondu, no el sonso del Nobita, que és més avorrit que veure un partit de petanca a càmara lenta”.

El jugador té clar que ell seria un bon president perquè “els directius van a moltes festes, trobades informals, canapès diversos… i cal saber quin pa s’hi dóna. Jo he estat en tantes festes que puc preveure el següent moviment de cada convidat i anticipar-m’hi. El que faig com a defensa ho faria com a president, vaja”.

També es veu en Piqué un baluard per internacionalitzar el club encara més. En aquest sentit, el central hauria confessat als cercles més íntims que estaria disposat a lligar-se una estrella del pop de cada continent per tal que el Barça tingui lligams afectius a tot el món. “A mesura que em faig gran el rendiment baixa una mica. Però una mica de truita de Viagra i endavant”, afirmava el jugador.

Una de les mesures estrella de Piqué si arriba a president és crear la secció de pòquer. “El Barça té futbol, bàsquet i després altres esports que importen menys. Però no té pòquer, que és un esport que mou milions i que cada cop té més adeptes”, explicava Piqué “és un esport que enganxa i crec que hauríem de tenir un Barça de pòquer amb els millors jugadors del món. És un esport per somiar. A la vida real no hi ha escales de colors. Al pòquer sí”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies